Gott, enkelt och good to go! Chiapudding som kan stå upp till en vecka i kylen, mättar och är enkel att producera och transportera.
Ingredienser:
- 5 dl oatly havrechoklad / havre deluxe mjölk
- 1 dl chiafrön
- 1,5 dl havregryn
- 1 nya vaniljsocker / vaniljpulver
- 1 dl frysta bär (valfritt)
- 0,25 dl riven kokos (valfritt)
Tillvägagångssätt:
Lägg alla ingredienser i en glasburk med lock eller en låda med lock, skaka kraftigt i ca 15-30 sekunder. Låt stå i ca 15 minuter skaka därefter igen lika länge.
Placera i kylen.
Servera gärna med dina favorittoppings, ha med dig under dagen i en mellislåda, frukost to go eller kanske servera som efterrätt tillsammans med lite glass, bär, godis och gott. Valfritt, men oavsett är detta min favorit - och jag avskyr gröt.